Hapi-keittiöt kalustaa koko kodin

Kylpyhuone- ja WC-kaapistot

Meiltä saat hyvin suunnitellut, toteutetut ja viihtyisät WC- ja kylpyhuonekalusteet. Valittavana niin perinteisiä kuin moderneja malleja. Kylpyhuoneremontit voivat olla haastavia ja virheiden korjaaminen jälkikäteen kallista. Siksi kylpyhuoneremonteissa kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen.

Hapi-keittiöt toimittavat lukuisten kylpyhuonekalustetoimittajien ovia ja runkoja. Valikoimastamme löydät varmasti tarpeitasi vastaavat kalusteet ja lisävarusteet.

Alla on muutamia kylpyhuonemalleja. Klikkaamalla kuvaa saat isomman kuvan näytölle.

 

Pienikin wc-kaluste voi olla tilaihme!

Kylpyhuoneiden ja vessojen kalusteiden ei tarvitse olla massiivisia kokonaisuuksia, jotka vievät kaiken seinätilan. Tarpeita vastaavan suunnittleun avulla pieneenkin kylpyhuoneeseen tai vessaan saadaan mahtumaan kaikki tarpeellinen.

Tervetuloa tutustumaan mallistoomme myyntikonttoreissamme. 

 

Kylpyhuoneeseen vaaditaan vain tarpeellinen

Kylpyhuonetta suunniteltaessa on olennaista miettiä, mitä kylpyhuoneeseen todella tarvitaan. Mitoittamalla tilantarpeen oikein, kylpyhuoneet ja vessat saadaan tuntumaan avarilta ja siisteiltä.

Tervetuloa tutustumaan mallistoomme myyntikonttoreissamme. 

 

Kaappeja hankaliinkin paikkoihin.

Kylpyhuoneet ja vessat saattavat olla haastavia ja vaikeita tiloja jo muotonsa vuoksi. Hapi-Keittiöillä voit luottaa siihen, että saamme pienestäkin tilasta kaiken irti!

Tervetuloa tutustumaan mallistoomme myyntikonttoreissamme. 

 

© Hapi-Keittiöt Oy 2015

Design By